Tuesday, January 8, 2013

:: week 21 ::

rasa makin xbermaya
bile duduk je rasa berat sangat2 nk bangun
and abit rasa sakit2 and gerak2 perutnya..
macamni rupanya rasa preggy.. hihi:))

sakit belakang, sakit kaki,
cramp here and there..
memalam xlena tidur
asek mimpi2 yang ntah apa2..
penat sangat hari2 kerja
turun jam 6.40pg balik 8.00mlm..
siang xde kat rumah..

balik2 sudah kepenatan yang amat..
basuh baju je mommy gagahkan basuh..
lelain tu i put on hold jer..
dapur memang xsempat berasap
barang dapur pon selamat kosong..
bile emergency lapor
tahan jer..
paling teruk maggi jugak terpaksa belasah..
kesian baby.. aduss!
maafkan mommy ya wahai anakku..

i wish a had more time,
better health..
emosi, fizikal dan spiritual
yang lebih kuat dan kental..

betulla kan.. orng kata masa ni kena lebih kuat
berjaga2 berhati2 berwaspada dengan emosi dan tingkah laku

perasaan berkacamuk sangat..
on my way to KL yesterday
rasa so lonely, rasa so helpless..rasa so sad and heartbroken

i cry all the way.. about 35km drove together with foot cramp
tak tau apa yang merasuk
and i cry as hard as i can
I know i always have Allah
tp air mata tetap mengalir..

nasib baik aqeem abang yang baik
dan budak yang sangat bagus
dan sangat2 memahami kondisi ibunya..
juga sangat2 banyak membantu ..
walau mulut asek pot pet.. pot pet..

alhamdulillah !
terima kasih Allah untuk ujianMu..
terima kasih untuk rahmatMu dan
terima kasih untuk kasih sayangMu

 

2 comments:

Ietams said...

take care mommy!
mase ni la semuanya nak emo kan..

bondaqeem said...

tq dear.. memang pon time ni memacam fikir.. emo terlebih2.. hihi:)) tp lepas tu lega kejap