Monday, December 7, 2009

:: boshan ::

aqeem kebosanan dirumah...

cuba tengok..







betol tak? hehe:)

tapi mommy masih susah hati.. memikirkan sesuatu yang tidak pasti.. lagi parah asek nk blame orang lain je atas kelemahan sendiri...

what's gonnna happend to me, then!..

bt i red frm the la tahsan book.. we do not have to be worry about tomorrow's coz Allah dah tentukan segalanya..betul tak?

dan belom tentu jua ada esok untuk kita..

but still we need to be strike hard and harder plus tawakkal rite.. like the phrase said.. berusahalah kamu seperti kamu akan hidup seribu tahun dan beribadahlah kamu seperti kamu akan mati esok..

can't even erase the anxios feeling in me..

need a therapy desperately.. * something in mind xtually.. hehe:-)
we'll see, then!

owh! still xpegipon lagi sogo surau mintak maap ngan macik ari tuh.. blom ready lah dan mcm2 alasan yg malas nk state sini..

sekian repekan basi dan bosan dari mommy...

tata!

2 comments:

puanrazma said...

ni nak tlg mommy ke apa ni..aqeem

bondaqeem said...

aqeem kata: aah aunty razma.. aqeem tolong kasik mommy kerja lebey.. hehe:)