Thursday, March 28, 2013

:: electric grill : group on ::

mommy registered group on ni dah agak lama.. 
tapi jarang skali tengok offer2nya.. 
ada keluar je dlm email tu
terus je delete..xbaca pon offernya..

dan ada jugak terpikir nk unsubscribe dah groupon nih..
seb baik belom kan.. hehe
 sebab semalam dok google mencari2 pemanggang ajaib.. 
kekunun nak berpantang nanti senangla nk bakar2
ikan ayam atau hape2 kan..
xnak menyusahkan bonda mommy
 dok bakor2 bagai atas pemanggang yang konvensional tuh..

so terbaca satu blog katanya
dia beli pemanggang ajaib kat groupon..
mommy terus jek carik2 balik.. 
tapi pemanggang tu dah xde offer dah..
tapi jumpa yang ni.. 

oklakan..
harganya cuma RM89 sahaja..
rasa macam berbaloi
terus jek beli..


sesapa berminat lehla beli jugaks. hihi:))
offernya tinggal 2 hari saja lagi..
 2 unit offer lagi RM168.00  


  so mommy share dengan staff kat ofis beli satu sorang..
dapatla jimat lagi RM5..
harap2nya bile dah ada nanti rajinla memasaknya.. wehehe:P
yang dalam pantang tu semestinya la kan
sebab boleh makan grill ajew..
 okla..
nk godek2 lagi.. rasa nak beristirehat sehari dua..
ada best offer tak?
jom 
 

No comments: