Tuesday, December 15, 2009

:: stitches ::

hari yang bermula dengan penuh kegembiraan akhirnya berakhir dengan kesedihan, panic and heartbreaking...my sweet little aqeem yang dah ntah berapa lama dok ajak mommy naik train komuter telah mommy tunaikan hajatnya hari ini dan dia sangat2 hepi experiences all those.. but unfortunately like always there must be a price to pay.. betul ka?
of course NOT, right?!

aqeem yang seronok nk berjalan2 since dah lama xdwk jalan2..


tp ini adalah suratan takdir hari ini.. huhu:( mommy terima dengan tabah.. aqeem tabah menghadapi.. you are such a great son!



jarinya yangdah siap dijahit.. about 5 or 6 stitches.. pd jari hantunya.. tersepit kat dinding escalator..

alhamdulillah tak tersepit lekat.. mommy dah selalu beringat2 since the e-mail i received about boy kat ioi mall tuh.. xsangka it really happened to my son plak.. huhu:(

kesian anakanda mommy.. semoga tabah menghadapi... semua orang kagum dengan ketabahan aqeem.. coz relax jek even tangan penuh darah.. bile dr balut dia xnangis pon leh lagi memain jek dlm clinik tuh while waited for cab.. when we arrived at pusrawi clinik which i do not know ape yang ada kat situ tp xde stitches service.. so have to go to jln tun razak main branch kor.. so berejam tunggu tzxi.. call ambulan pon lembab ... dan mommy memang rasa dissapointed with myself.. the day haku xde kaki ari nih la memacam plak.. mommy mintak maaf bebanyak aqeem if mommy tak jadi ibu yang baik untuk aqeem.. i am so sorry.. mommy shud be more careful..

tak sampai hati plak nak snap tangan yang berbalut tisu yang penuh kaler merah.. sbb rasa mcm mak yg teruk plak pk nk blog benda tuh.. jugak while aqeem nk stiching room.. hanya Allah sajer yang tahu betapa perit dan terluka hati mommy tengok mommy meraung2 meminta mommy tolong sebab sakit.. xsure dia nagis sbb ubat kurang berkesan o less dos o hape but in the middle of stiched dr.. bagi lagi ubat bius.. shian anka mommy..
get well soon and sleep tight honey.. mommy love you!

2 comments:

Ealyie said...

gulp! mcmana bole tersepit tu aqeem.. isk..isk.. sian untie tgk jari dia berbalut gitu.. hati2 ye lain kali.. :(

bondaqeem said...

aqeem meraung2 ms kena jahit.. sayu hati mommy.. xtaula cane leh kena.. aqeem suka duduk atas escalator.. selalu mommy ingatkan jgn letak memana.. sekali dia nk menongkat kat dinding tangga.. terus kena.. seb baik tangan dia kecik so xdelah terlekat o masuk kedalam.. ngeri.. huhu:(